Inspiracija

Inspirirajte se stilom Chloe King!

https://www.instagram.com/p/B4mvvwZgzy6

Ima tih žena, za kojima se svi okrenu kad uđu u prostoriju. Jedna od njih je Chloe King, digitalna šefica za luksuzne trgovine The Webster. Chloe ne privlači samo karizmatičnom osobnošću, već i zaraznim stilom. Usuđuje se spojiti  sve one artikle koje vjerojatno zaobilazite u trgovini jer ne znate što ćete s njima.

Točkice i karirani uzorci zajedno? Da, kad imaju barem jednu boju poveznicu u uzorku, npr. crnu. Ženstvena haljina s volanima  i povišene pete ovdje su stilizirani s muškim blazerom.

https://www.instagram.com/p/BtK4ZG0BAtJ

Chloe uvijek uspijeva spojiti vrlo upadljive i na prvi pogled nenosive komade odjeće i accessoirea u atraktivan, nosiv outfit.

https://www.instagram.com/p/B2c0F6xA_mb

Blistava srebrna površina, maskirni i animal uzorak, kapa s logom – sve u jednom outfitu. Tipičan Chloe look je blistava Ganni haljina maxi duljine u kombinaciji s camouflage jaknom.

https://www.instagram.com/p/BpDuYSeB52v

Svoj stil opisuje kao otvoren za eksperimente i neočekivan. Njeni all time favoriti su Simone Rocha, Junya Watanabe i Dries Van Noten te ih često rotira u svojim outfitima. Iz doma ne izlazi bez prepoznatljivog crvenog ruža, omiljene nijanse Red Carpet by Bobbi Brown ili Armanijeve narančastocrvene.

Leo, zebra, tigrasti uzorak – svi spadaju u favorite Chloe King. Često ih miksa u uzbudljive modne kombinacije.

https://www.instagram.com/p/BpgzkhtlQp3

Njeni stylinzi nisu pretrpani, ne podsjećaju na karnevalski party, već su zabavni i slave ljubav prema modi.

https://www.instagram.com/p/BzHKFPrAPwd

Spoj kariranog uzorka i šljokičastih srebrnih čizama, u periodu prije Božića i Nove Godine, zaista je vrlo hrabar Chloein izbor. Biste li se usudili ponijeti sličan modni spoj?

https://www.instagram.com/p/B4FT3F3A-u_

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name