Inspiracija

Inspirirajte se stilom Jelene Bošnjak: Kraljevski plava i maxi duljina za svečanost, stil devedesetih za večernji look

Plava boja je jedna od trendovskih boja hladne sezone i to u širokom rasponu nijansi, a za jednu od njih, kraljevsku, odlučila se splitska dizajnerica Jelena Bošnjak. Svoj novi look inspiriran plavom bojom, predstavila je povodom jedne proslave krštenja, prošlog vikenda.
Uz  maxi haljinu, zavodljivog, ali vrlo ženstvenog  dekoltea, decentno prekrivenog finom čipkom i girly dodatka u formi poluvolana, odlično su se uklopili Jelenina nova,  kraća frizura, pastelna clutch torbica i pumps, slične nijanse kao haljina.

Proteklog tjedna, splitska dizajnerica je primijećena i u dva outfita nadahnuta devedesetim godinama prošlog stoljeća –  u ladylike kombinaciji bordo krznenog kaputića i haljine foulard uzorka te rokerskoj kombinaciji asimetrične crne tunike, leggings, ruksaka, biker čizama i [ilterice s nitnama.

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name