Inspiracija

Inspirirajte se stilom Yasmin Sewell

Ekstravagantna Yasmin u šali kaže, kako joj je kosa dovoljno kratka da bi zaista dobro mogla nositi ženstvene komade odjeće, poput raskošnih večernjih haljina i to tokom dana. Malo ih skrati i nosi uz ležerne cipele i time postiže malo manje glamurozan izgled, praktičan i za dnevno izdanje. Signature accessoireje za nju flat forma jer su udobnije od cipela na petu, ali figuri osiguravaju par centimetara više.

Yasmin voli neobične naušnice, a od labela Celine i Vetements. Rado kombinira dizajnerske komade s high street komadima, ako su oni dobre kvalitete i izgledaju otmjeno.
Tvrdi da se u svim high street kolekcijama mogu  naći komadi koji izgledaju kvalitetno i visoke vrijednosti.

Od vintage kupovina ističe blazer Jean Paul Gaultier i bodysuit haljinu by Moschino, a u svom ormaru ima i dragocjeni komad, couture haljinu by Dior, koja nije išla u proizvodnju.

foto: hey-woman.com, portablesera.com

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name