Interview

Interview: Aleksandar Jankov

Odmah nakon završenog ovogodišnjeg Serbia Fashion Weeka, ponovno smo ugostili dragog prijatelja, manekena Aleksandra Jankova, koji je na istom eventu nosio nekoliko revija, kako bismo među prvima doznali novosti i planove.

Ove ste godine ponovno nastupili na Serbia Fashion weeku. Kakvi su vaši dojmovi, ima li kakvih razlika u organizaciji, ponudama?

Serbia Fashion Week je svakako manifestacija kojoj ću se rado uvek odazvati, jer se održava u mom rodnom gradu, Novom Sadu. Kao i prošle godine svaka čast organizaciji i svim učesnicima u realizaciji nedelje mode. Novi Sad sa ponosom je otišao u svet. Meni kao modelu Serbia Fashion Week svakako da donosi nove ponude, angažmane i radujem se tome. Izdvojio bih ponudu od jednog italijanskog dizajnera i radujem se ponovnom odlasku u Milano.

Za koje ste dizajnere nosili ovogodišnje revije? Kakvi su planovi nakon njih?

Ove godine za vreme Serbia Fashion Weeka nosio sam kreacije dizajnera iz Italije, Andrea Lazzarija, Miroslava Mišljena iz Slovenije i Dielmara iz Portugalije. Svima svaka čast na modelima koje su predstavili na ovoj nedelji mode i zahvaljujem im se na ukazanom poverenju.
Planova je puno, dobio sam ponudu od italijanskog dizajnera Andreaa Lazzaria pa u bliskoj budućnosti slede slikanja za kataloge i promovisanje njegovih modela. Otvorenog sam duha i za još angažmana, tako da očekujem ponude i od drugih dizajnera.

Priča se da ove jeseni ulazite u jedan reality show, možete li nam reći više o tome?

Od jeseni ćete zvanično videti da li je to istina ili ne. Svakako znao bih da zabavim ljude putem malih ekrana no još uvek sam u pregovorima sa jednom produkcijskom kućom, pa ne bih baš otkrivao detalje.

Jeste li još uvijek TV voditelj? Ostajete li u voditeljskim vodama ili vas možemo očekivati i na inozemnim modnim pistama?

Mediji su svakako deo mog života i ne verujem da ću se ikada odreći toga. Voditeljski posao volim isto kao i modeling, pa ukoliko se desi neka primamljiva i zanimljiva ponuda, zašto da ne. Što se tiče inostranstva, za sada je u opciji samo Italija ali život modela je takav, da nikada ne znamo šta nam donosi novi dan.

Za kraj, manekeni su uvijek predmet interesa brojnih dama, kolegica ali i dama iz publike. Vi ste uvijek u društvu lijepih žena i one vas jako simpatiziraju i vole.
Možete li našim čitateljicama odati, je li Aleksandar zaljubljen, u vezi?

Hehe, Aleksandar je uvek zaljubljen. Čak mu i prijatelji govore kako je on, pokretna ljubav. Postoji osoba koja mi mami osmeh… i srećan sam.

[vsw id=”a5GHZEYNWns” source=”youtube” width=”560″ height=”344″ autoplay=”no”]

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Interview Text by Durica

Bitemystyle, FunkThePunk & Zoran Aragović!

Uz njegovo se ime na modnoj sceni vežu samo hvalospjevi, a svaka njegova kolekcija izaziva oduševljenje publike i potvrdu kritike.
Interview

Interview: Ivana Pilja

Ona je mlada, vrlo talentirana srpska dizajnerica. Iza sebe ima već jednu kolekciju koja je mnoge ostavila bez teksta. Kaže