Interview

Interview: Marija Androšević, Miss Karlovačke županije

Miss Karlovačke županije za 2012. je plavokosa Marija Androšević, Karlovčanka! Uz Mariju lentu su ponijele i Ivana Jakin kao prva te Ana Antunac kao druga pratilja (također Karlovčanke) dok je Martina Mojzeš izabrana za glavni lik spota Klape Furešti koji će se uskoro snimati za pjesmu “Lipa”. S novom Miss, uvijek nasmijanom i dobro raspoloženom Marijom popričali smo odmah nakon izbora.

Kako si, nakon što su se slegli dojmovi nakon proglašenja?

Dojmovi se još uvijek nisu slegli. Mislim da će potrajati neko vrijeme dok shvatim da sam pobijedila jer iskreno pobjedu nisam očekivala, tako da sam ugodno iznenađena i žao mi je što je sve završilo jer mi je bilo super i zabavljala sam se sa curama.

Kako to da si se prijavila na izbor?

Nije mi bilo u planu prijaviti se na izbor, ispunila sam prijavnicu na nagovor prijatelja kada sam sasvim usputno došla na casting pogledati djevojke koje su se prijavile i na kraju sam ja bila jedna od njih. Neko vrijeme sam se premišljala, čak i htjela odustati ali sada mi je drago što su me dragi ljudi poticali i hvala svima koji su vjerovali u mene.

Kako ti je bilo ovih dana pred izbor? Je li bilo stresno, kakve su bile pripreme za nastup?

Pripreme su mi bile odlične i zanimljive, radile smo zabavnu koreografiju sa jako dobrim koracima na super muziku pa smo se sve zabavljale i uživale vježbajući je, i učile hod i držanje, tako da mi nije bilo stresno. Sve naučeno ću iskoristiti za daljnja natjecanja jer mi je ovo bilo jako lijepo i poučno iskustvo.

Osim lijepog lica, imaš i sjajnu figuru, koja je jedan od tvojih najvećih aduta; koliko vremena provodiš u teretani?

Za moju figuru je zaslužan zdrav način života jer ne pijem niti pušim, i pokušavam se zdravo hraniti a u slobodno vrijeme treniram fitness/pilates i krenula sam prije 3 tjedna u teretanu, i kada god uspijem uhvatiti vremena prošećem se u prirodi sa psom. Pokušavam brinuti o svom tijelu.

Jesi li spremna ponijeti lentu Miss Hrvatske? Kako ćeš se pripremati za izbor?

Spremna sam ponijeti lentu miss Hrvatske jer smatram da zadovoljavam uvjete koje miss treba imati a sve što nije u skladu sa time sam voljna poboljšati i naučiti. Mislim da se neću posebno pripremati već ću nastaviti sa svime što sam i do sada radila jer idem u dobrom smjeru i zadovoljna sam sa sobom trenutno.

Koliko jezika govoriš i jesi li spremna boriti se, osim za titulu Miss Hrvatske i za titulu Miss svijeta?

Govorim 2 jezika, engleski i njemački, i ponešto španjolskog. Otvorena sam za sve izazove i sa veseljem ulazim u nova iskustva tako da sam spremna boriti se i za titulu Miss svijeta ako će doći do toga. Bitno je sudjelovati i zabaviti se, i ja sam jako sretna što sam dio ovog izbora i sa veseljem očekujem nova iskustva!

[vsw id=”xltc5l” source=”dailymotion” width=”560″ height=”344″ autoplay=”no”]

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Interview Text by Durica

Bitemystyle, FunkThePunk & Zoran Aragović!

Uz njegovo se ime na modnoj sceni vežu samo hvalospjevi, a svaka njegova kolekcija izaziva oduševljenje publike i potvrdu kritike.
Interview

Interview: Ivana Pilja

Ona je mlada, vrlo talentirana srpska dizajnerica. Iza sebe ima već jednu kolekciju koja je mnoge ostavila bez teksta. Kaže