Interview

Interview: Petar Perović

Prijateljski site Pufnica.com Vam sa ponosom predstavlja ekskluzivni interview sa uspješnim manekenom Petrom Perovićem, koji se trenutno nalazi u Indiji, gdje radi velike modne kampanje za Azijsko i Europsko tržište.

Petre, koji je povod Vašeg odlaska u Indiju?

Povod mog odlaska u ovu fenomenalnu zemlju je modeling, moj prijatelj Vladica Andjelković i ja  svideli smo se veoma jakoj agenciji Face Craft u Mumbajiu i ostvarili saradnju, jer su uslovi koje smo dobili zaista jako dobri. Naravno pored toga iskustvo, upoznavanje njihove kulture, običaja i najbitnije posla, jer se ovde rade veoma jake kampanje za mnoge Azijske i Evropske zemlje, jake produkcije, upoznavanje ljudi  kao i usavršavanje jezika.

Kakvi su Vam prvi utisci?

Prvi utisak je pomalo zbunjujući, jer mnoge stvari nikada nisam video u životu i ovde sam se po prvi put susreo kao što je voznja rikšom, ogromne gužve u saobraćaju, velika naseljenost ljudi, veliki grad, dosta siromašnih ljudi, ali veselih. Veoma sam kratko da bih više rekao, ali zaista nešto što čovek bi trebalo da vidi i iskusi.

Nastavak interviewa čitajte na pufnica.com

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Interview Text by Durica

Bitemystyle, FunkThePunk & Zoran Aragović!

Uz njegovo se ime na modnoj sceni vežu samo hvalospjevi, a svaka njegova kolekcija izaziva oduševljenje publike i potvrdu kritike.
Interview

Interview: Ivana Pilja

Ona je mlada, vrlo talentirana srpska dizajnerica. Iza sebe ima već jednu kolekciju koja je mnoge ostavila bez teksta. Kaže