whattafashion.com

Interview: Petar Perović

Prijateljski site Pufnica.com Vam sa ponosom predstavlja ekskluzivni interview sa uspješnim manekenom Petrom Perovićem, koji se trenutno nalazi u Indiji, gdje radi velike modne kampanje za Azijsko i Europsko tržište.

Petre, koji je povod Vašeg odlaska u Indiju?

Povod mog odlaska u ovu fenomenalnu zemlju je modeling, moj prijatelj Vladica Andjelković i ja  svideli smo se veoma jakoj agenciji Face Craft u Mumbajiu i ostvarili saradnju, jer su uslovi koje smo dobili zaista jako dobri. Naravno pored toga iskustvo, upoznavanje njihove kulture, običaja i najbitnije posla, jer se ovde rade veoma jake kampanje za mnoge Azijske i Evropske zemlje, jake produkcije, upoznavanje ljudi  kao i usavršavanje jezika.

Kakvi su Vam prvi utisci?

Prvi utisak je pomalo zbunjujući, jer mnoge stvari nikada nisam video u životu i ovde sam se po prvi put susreo kao što je voznja rikšom, ogromne gužve u saobraćaju, velika naseljenost ljudi, veliki grad, dosta siromašnih ljudi, ali veselih. Veoma sam kratko da bih više rekao, ali zaista nešto što čovek bi trebalo da vidi i iskusi.

Nastavak interviewa čitajte na pufnica.com

Posted by on Nov 3 . Filed under Interview, Media, Slide. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010