whattafashion.com

Interview: Stefan Koković

Prijateljski site pufnica.com predstavlja vam interview s poznatim beogradskim umjetnikom i modnim fotografom Sefanom Kokovićem, koji se pojavio na glazbenom natjecanju “X Faktor Adria” i oduševio sve prisutne uključujići i sam žiri od kojeg je dobio 4 DA. Dio interviewa donosimo u oiginalu.

Stefane, prenesite nam ukoliko je to moguće – kakav je osećaj pevati pred žirijem i ljudima kojima se dopao vaš nastup?

S obzirom na to da nisam pevač sa iskustvom, moram priznati da mi nije bilo svejedno da pevam pred publikom, a posebno pred članovima žirija koji su u narednom momentu trebali da procene da li sam dovoljno dobar za nastavak takmičenja. Tog dana mi je bio i rođendan, tako da sam imao mali milion emocija u sebi. Prezadovoljan sam reakcijama ljudi i srce mi je puno svaki put kada vidim toliku podršku na društvenim mrežama!

Veliki podršku pored porodice pružili su Vam i prijatelji, naši poznati muzičari Ana Štajdohar i Nikola Demonja. Da li ste iskoristili pomoć prijatelja kako bi ova izvedba numere “Baila Morena” zvučala fantastično?

Ana i Nikola su moji dragi prijatelji i zaista dobri ljudi. Sa Anom se družim dugi niz godina i uvek sam od nje dobijao savete i podršku kada mi je bilo potrebno. Nikolu pored toga što volim mnogo kao prijatelja, cenim kao muzičara i njegovo “amin” mi je možda i bilo presudno u prijavljivanju za ovo takmičenje. Srećan sam što ih imam uz sebe, posebno u ovakvim trenucima kada mi je i više nego značajno da neko ko je vrsan u muzici može da me posavetuje.

Nastavak interviewa čitajte na pufnica.com

Posted by on Nov 11 . Filed under Interview. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010