whattafashion.com

Slovenska pjevačica i latino diva – Maria Masle

Što je novo u poslovnom životu mlade latino zvijezde Marie Masle, koju smo lani ugostili na whattafashion.com? S njom je ovaj put popričala naša suradnica Marina Đarmati. Donosimo zanimljiv intervju.

Gošća današnjeg intervjua je najmlađa latino pjevačica i trenutno jedina izvođačica koja pjeva ‘vruće’ latino ritmove na španjolskom jeziku, a dolazi nam iz susjedne Slovenije. Radi se o veoma mladoj, uspješnoj, prije svega prekrasnoj divi umjetničkog imena Maria Masle. Latino glazba njezina je prva ljubav ponajviše radi magičnih ritmova koji u njoj stvaraju nezaustavljivu želju za plesom i pjevanjem. Bila mi je izuzetna čast družiti se s njom na Balu vjenčanja u Karlovcu kao i na nedavno održanom 2. izboru za najglamuroznije osobe 2012. godine u Zagrebu. Osvojila me je svojim vedrim i neumornim duhom, umjetničkom dušom, svestranošću i neizmjernim talentom koji unosi u svaku pjesmu. Od 2009. godine u društvu profesionalnih glazbenika nastupa najviše po hotelima, modnim revijama i kasinima. Uskoro nas očekuje i njezin debitanski album, a za moj blog otkrila mi je razne detalje iz svog glazbenog svijeta…

Što je za Vas glazba – posao ili potreba?

Oboje, ali bih napomenula da je u većoj mjeri potreba, nego posao. Glazba me ispunjava, čini me sretnom. Sigurno je s druge strane glazba posao i veliki projekt ako je prihvatiš ozbiljno i u nju ulažeš puno sebe, svog vremena, a na kraju krajeva i novaca.

Za one koji ne znaju, pravo ime Vam je Nuša i kako kažete, mnogima teško izgovorljivo pa me zanima što Vas je inspiriralo za umjetničko ime Maria Masle?

Kada smo kreirali marketinški plan, došlo je do pitanja što ćemo s mojim imenom, je li ono dovoljno dobro i upečatljivo, ne samo za slovenske prostore, nego i mnogo šire. U španjolskom području je Nuša npr. teško izgovorljivo i sadrži mnogima nepoznato slovo „Š“, a mi to nismo željeli. Htjeli smo da ljudi kroz moje ime odmah znaju o kojoj se muzici radi i da to bude jedno internacionalno ime, blizu svim nacijama. Došli smo i do MM inicijala koji su jako prigodni za modne linije i kreacije koje ćemo uskoro pokrenuti. Osmislili smo brand MM Collection by za tekstil i nakit u prvom izdanju.

Vi ste zaštitno lice modnog brenda MARLA kojeg vodi dizajnerica Nives Stepinac Grgurić. Kako je došlo do suradnje?

Nives i ja smo se jednostavno našle ili kako bi  rekli – ‘dvije srodne duše’. Svidjela sam joj se kao pjevačica i kao osoba. Razgovori su ubrzo bili završeni i dogodilo se to da sam postala zaštitno lice Marle čime se jako ponosim.

Nastavak na myinspiringeveryday.wordpress.com

Interview by Marina Đarmati

[vsw id=”bcCaA_ZtVmg” source=”youtube” width=”560″ height=”344″ autoplay=”no”]

Posted by on Jan 28 . Filed under Interview, Kolumne, Media, Slide, Text by Marina Đarmati. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010