Models

Irina, preelegantna za Playboy!

Prelijepa Ruskinja Irina Sheyk nema ništa protiv golišavih fotografija, ali tvrdi da se nikada ne bi fotografirala potpuno gola.

“Nikad to ne bih napravila za Playboy. Točno, reklamiram intimno rublje, ali sa stilom. Playboy mi je prošle godine ponudio jako puno novaca, ali sam im rekla da nema ništa od toga”, izjavila je Irina

“U redu, Naomi Campbell i Claudia Schiffer su to učinile, no tek  na kraju svoje karijere, i to na elegantan način. Svjesna sam da sam djevojka za naslovnice, međutim, ne zanimaju me časopisi te vrste”

“Ne možete slomiti ruski narod, znate. Jer mi smo navikli na zimu i snijeg i vrlo smo otporni”, objasnila je zaručnica jednog od najboljih nogometaša današnjice Ronalda te  otkrila što ju privlači na muškarcima.

“To mogu biti različite stvari. Međutim, kada vidim muškarca na ulici, obratim pažnju na njegove cipele i njegove ruke. Sviđa mi se kada muškarac ima dobre cipele. Također, volim da je simpatičan i pametan i, naravno, da ima smisla za humor”, otkrila je Irina i an kraju dodala kako su, prema njenom mišljenju, modeli Cindy Crawford i Naomi Campbell najseksi žene na svijetu.

“Neću se, naravno, zaljubiti u neku od njih, ali volim lijepe žene”

Izvor: fashionmodeldirectory.com

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Marla Models Modna fotografija

marla-photoblog

marla-photoblog – dnevno/tjedno nove MARLA fotografije
Marla Models Modna fotografija

Yes! We did it!!!

marla-photo.com got a NEW DESIGN ….