Trendovi

Iskorak u pencil kroju

Ove sezone, bilježimo veliki povratak pencil suknje midi duljine – popularnog odjevnog komada s kraja osamdesetih i početka devedesetih, koji u modernoj varijanti dolazi s dodacima volana, šljokica i uzdužnog kopčanja.
Gotovo nema modne kuće koja na tržište nije izbacila svoju viziju ovog odjevnog komada, koji se u neutralnim tonovima smatra basicom poslovne garderobe.

Midi pencil suknje iz pletiva, jednobojnih i printanih tkanina, s efektima šljokica, glatkih površina ili s presvučenom i običnom dugmadi, drukerima, volanima, prorezima, sve traže isti modni detalj – obuću povišenih potpetica, bilo pumps ili sexy thong sandale. Uz njih odlično pristaju i uske čizme i gležnjače, a ako ste nižeg rasta, birajte one s uzdužnim kopčanjem i sitnijim uzorcima.
Možete ih nositi i u sporty kombinaciji s jednobojnim sneakersicama, no vodite računa o tome da je midi duljina prilično nezgodna jer optički skraćuje figuru u kombinaciji s ravnom obućom.

S obzirom da novi modeli počinju točno u području struka, a ponekad i iznad njega, odlično im pristaju kratki puloveri  crop forme – ova kombinacija dodatno vizualno izdužuje noge.

 

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa