Inspiracija

Isprobajte kako vam pristaje colorblocking!

https://www.instagram.com/p/BRS9XPGAYyn

Jedan od velikih trendova, kombinacije intenzivnih boja, na prvi pogled nespojivih tonova, izbor su brojnih fashionista širom svijeta.
Ovaj način kombiniranja odjeće i accessoirea je samo za odvažne, koji se ne plaše biti u centru pažnje jer nemoguće je biti neprimijećen u stylingu snažnih kontrasta.
Imate li u svom ormaru pretežno neupadljive boje i neutralnu paletu crne, sive, bijele, a jako vas privlači ovaj trend, krenite polako eksperimentirati s intenzivnijim bojama.
Možete isprobati kako vam pristaju nježniji tonovi udruženi s intenzivnijima, npr nježno ružičasta i crvena, plava uz nježnu petrolej nijansu, blijedo lila uz zelenu, a tek kasnije, kad steknete dovoljno samopouzdanja, kombinirajte omiljene spojeve fashionistica: intenzivni ciklama ton uz crvenu, kraljevski plavu i zelenu, ljubičastu i žutu, plavu i žutu i sl.

Inspiraciju možete potražiti na instagramu Gilde Ambrosio, Attico dizajnerice, koja colorblocking predlaže u najnovijoj kolekciji, a voli ga nositi i privatno.

https://www.instagram.com/p/BRTaAhxgtql

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name