Inspiracija

ITALIA INDEPENDENT na dubrovačkim zidinama!

Stižu sjajne vijesti koje će oduševiti sve ljubitelje naočala. Po mnogima najuzbudljiviji i najmoderniji brend naočala Italia Independent upravo je lansirao svoju najnoviju kolekciju te tom prilikom organizirao snimanje na dubrovačkim zidinama.

Koncept brenda Italia Independenta temelji se na spoju prepoznatljivog dizajna i kvalitete „made in Italy”, a suvremena tehnologija Italia Independenta je osigurala jedinstvenost i prepoznatljivost brenda u svijetu.Osim bezbroj pojavljivanja u modnim editorijalima i na street-style blogovima, Italia Independent naočale rado nose i poznate svjetske zvijezde poput Lady Gage i Justina Biebera, Salme Hayek, Karla Lagerfelda, Mille Jovovich i mnogih drugih.

Trenutno najtraženiji proizvodi Italia Independent su  „špiglirane“ sunčane naočale. Da su pravi hit ne samo u svijetu, već i u Hrvatskoj dokazuje masovna potražnja za njima. Hrvatice im jednostavno ne mogu odoljeti, a vjerujemo kako će i mnoge Dubrovkinje ići u korak s trendovima te si pokloniti najnoviji model.

U kolekcijama Italie Independent naočala ističu se dvije na svjetskom tržištu jedinstvene kolekcije:

– “termosjetljivi modeli” koji su proizvod genijalne inovativnosti i ostavljaju bez daha. Svoju crnu ili tamnu boju okvira mijenjaju u grafičke uzorke kad su izloženi temperaturama višim od 30 Celzijevih stupnjeva!
– baršunaste (pliš) sunčane naočale


Nemojte čekati, požurite po svoje omiljene trendi modele u poslovnice Optike Van Gogh u Dubrovniku. Posjetite i njihovu službenu facebook stranicu Optike Van Gogh i poliklinika Oftalmus ili njihovu službenu web stranicu www.vangogh.hr gdje ćete dobiti sve potrebne informacije.

foto: Fabijan Drnas by Foto Star
make up i frizura: Ana’s studio Dubrovnik

Izvor: portaloko.hr

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name