Accessories Nakit

Iva Vrselja u editorijalu Zlatarne Celje

25-godišnja Osječanka Iva Vrselja snimila je modni editorijal kao Lice Lencia Zlatarne Celje za 2015. godinu. Zaštitno lice za nove Lencia kolekcije mlada Iva Vrselja postala je pobjedom na regionalnom izboru za Lice Lencia u kojemu se natjecalo 376 djevojaka.

Modno snimanje je održano u hotelu Plaza u Ljubljani, a Iva Vrselja je kao pobjednica dobila i srebrnjak sa svojim likom.

Iva je na snimanju nosila najnovije Lencia kolekcije Zlatarne Celje. Uz zanimljivu i odvažnu kolekciju Lencia Scarab ni jedan drugi modni detalj ne dolazi do izražaja. Inspiracija za ovu kolekciju je u egipatskoj mitologiji koja je skarabeja smatrala simbolom sunca i života. Kolekcija Lencia Crystal elegantan je, ali i izražajan modni dodatak nosiv i u dnevnim i u večernjim kombinacijama za nadolazeću hladniju sezonu. Obje kolekcije su izrađene od rodiniranog srebra i Swarovski kristala. Kolekcija Lencia Fly inspirirana je grčkom mitologijom, osjećajem slobode i težnje za istraživanjem novog i nepoznatog.

“Bilo mi je veliko zadovoljstvo sudjelovati u snimanju editorijala za nove Lencia kolekcije čije sam zaštitno lice. Svaka žena zna koliko je dobar nakit važan za upotpunjavanje ili naglašavanje stila i modnog izričaja. Ponosna sam što upravo ja ove godine imam priliku biti Lice Lencia te nositi kolekcije koje će biti apsolutni hit sezone”, izjavila je studentica Iva Vrselja koja se u slobodno vrijeme bavi modelingom.

“Kolekcije Scarab, Crystal i Fly svaka zasebno imaju modnu priču i vjerujem da će osvojiti ljubitelje mladenačkog srebrnog nakita. Dizajn kolekcija Zlatarne Celje je unikatan i bezvremenski kako bi ostao kao trajan podsjetnik na neponovljive životne trenutke. Iva Vrselja kao Lice Lencia za 2015. godinu je bila sjajan model za nove kolekcije. Na snimanju editorijala je pokazala osjećaj za poruku koju svaka od kolekcija prenosi”, izjavio je Jure Cekuta, voditelj marketinga Zlatarne Celje.

Modni editorijal Ive Vrselja bit će predstavljen na tržištima pet zemalja u kojima je prisutna Zlatarna Celje.

Lencia nakit je unikatan srebrni nakit dizajniran od strane vrhunskih dizajnera Zlatarne Celje. Ovaj nakit odražava modernu viziju mješavinom suvremenih tehnologija i ručne izrade. Vrhunsku kvalitetu nakita jamči srebro visokog stupnja čistoće uz rodiniranu prevlaku koja štiti od kemijskih utjecaja iz zraka i kože. Atraktivan je, ugodan za nošenje i u sebi skriva drski šarm mladosti. Uz vrhunski nakit u ponudi su i brojni modeli Lencia satova.

Više o kolekcijama na: www.lencia.si

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Accessories Kolumne Text by Mariann

Manual retro

Vidi ti vraga! Još ima mnogo toga što se može naučiti. Ako ne svakodnevno što šrvljajući po internetu, a onda
Accessories Inspiracija

New scarves: aquarelle, graphic, silk-blend…

Kao da je bilo jučer a gle, prošlo je već 12 godina. Sjećam se svog devetog semestra i diplomskog rada,