Inspiracija

Ivana Knezović na Eco Fashion Week-u u Vancouveru!


Dizajnerica modnog brenda Murva, Ivana Knezović, nedavno je pozvana na Eco Fashion Week u Vancouver. Ondje će predstaviti kolekciju kao jedina sudionica iz Hrvatske, a to će, ujedno, biti njezin prvi nastup na internacionalnoj modnoj sceni.

 „Iako već neko vrijeme prodajem kreacije izvan granica Hrvatske, pozivom organizatora Eco Fashion Weeka jako sam iznenađena te iznimno počašćena. Od samog početka željela sam predstaviti svoj rad upravo ondje, a sada sam dobila priliku i nadam se da ću je dobro iskoristiti. Veselim se odlasku, novim iskustvima i korisnim poslovnim poznanstvima.“ , izjavila je Ivana Knezović.

Inače, Eco Fashion Week smatra se najprestižnijim za ekološku modu u svijetu, a ove sezone, od 19. do 24. travnja, obilježit će svoje deveto izdanje. Nastup naše dizajnerice zakazan je za utorak, 21. travnja kada će biti prikazana aktualna kolekcija naziva „Rust and Flow“. Ista kolekcija putem medija te samostalne revije održane u Splitu predstavljena je i hrvatskoj javnosti, a obilježavaju je monokromnost, minimalizam, simetrija i asimetrija te visoko kvalitetni materijali.

Sa sigurnošću se može reći kako je za Ivanu Knezović ovo zaista veliki uspjeh pogotovo ako se uzme u obzir da je brend Murva osnovan prije tek nešto više od godinu dana. U tom razdoblju pronašao je svoje mjesto na inozemnom tržištu pa je trenutno prisutan u nekoliko svjetskih zemalja poput Španjolske, Portugala, Engleske, Norveške i SAD – a. Mlada dizajnerica i uspješna poduzetnica spomenutim zemljama će uskoro vjerojatno pridružiti još neku budući da će u sklopu Eco Fashion Weeka biti otvoren showroom za sve sudionike, a svoj dolazak najavili su mnogi buyeri kao i poznati svjetski mediji. S obzirom na sve navedeno bit će to još jedna izvrsna promocija Hrvatske i hrvatskog dizajna u inozemstvu.

Fotografije: Ivan Gudić

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name