Accessories Trendovi

Ivančica obogaćena s još dva španjolska branda!


GIOSEPPO i YOKONO novi brendovi u ponudi Ivančice – moderne šarene proljetne sandale za osobe mlade u srcu


Ako želite ukrasiti stopala bojama proljeća, obucite jedan od modela ekološki osviještenog španjolskog brenda YOKONO! Yokono obuća nastala je u savršenom skladu s prirodom, izrađena od biorazgradivih materijala osigurava zdravlje stopala pružajući im udobnost i istovremeno čuvajući okoliš. Lako je nosiva, udobna i prikladna za sve dnevne aktivnosti.

S dolaskom proljeća sve je teže ostati kod kuće, proljetna kolekcija Yokono želi da njegovi poklonici uživaju u svakom trenutku, a da pritom izgledaju dobro i danju i noću.

Yokono obuća dostupna je u Mon Allure trgovini u Zagrebu (Importanne Galleria), FRODDO trgovinama u Zagrebu (Ilica 65), Puli (Ciscuttijeva 7), Varaždinu (Kapucinski trg br. 5), WESTGATE Shopping City Zaprešić, Požegi (Mesnička 1) te Bambi Karlovac. Web shop: http://shop.ivancica.hr/proizvodi/yokoono/


Gioseppo brend nastao je 1991. godine u Španjolskoj, a odlikuje ga udobnost, mekoća materijala i vrhunski dizajn. Kreacije Gioseppo namijenjene su svim osobama mladim u srcu!

Nova proljetna kolekcija kombinira narančastu boju koja asocira na ljetne zabave, svevremensku bijelu i plavu koja karakterizira samopouzdanje i unutrašnji mir. Žarke boje brenda ukrašavaju svaki tip Gioseppo obuće od papuča do sportskih cipela i sandala.

Stvarana pored mora, obasjana suncem i uz zvuke valova, Gioseppo proljetna kolekcija unosi svježinu u život. Sandalama iz nove kolekcije svaka će zaljubljenica u modu lako izraziti svoju osobnost i uljepšati si baš svaki dan.

Gioseppo obuća dostupna je u Mon Allure trgovini u Zagrebu (Importanne Galleria), FRODDO trgovinama u Zagrebu (Ilica 65), Puli (Ciscuttijeva 7), Varaždinu (Kapucinski trg br. 5), WESTGATE Shopping City Zaprešić, Požegi (Mesnička 1) te Bambi Karlovac. Web shop: http://shop.ivancica.hr/proizvodi/gioseppo/

www.froddo.com

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa