Trendovi

Iz bakine radionice na svjetske ulice

https://www.instagram.com/p/BtmmH_7AgcW

Pri pomisli na pulover na uzdužno kopčanje, pomišljate odmah na vrijedne ruke starijih pletačica, koje u udobnoj stolici za ljuljanje, smještenoj pored kamina, spretno prepliću očice u zabavne uzorke? Niste jedini i blago vama ako imate takve zlatne ruke u svojoj obitelji!

Mnogi dizajneri su za novu sezonu priredili pulovere, koji formom i bodom, podsjećaju na bakine proizvode iz kućne radinosti, ali kako ne bi izgledali staromodno, toplim bojama dali su im živost i moderan vibe.

Tory Burch nudi pulovere narančastih tonova iz merceriziranog pamuka, a Christopher Kane pink puloveru dodaje zip detalje na rukave i prednjicu. High street brandovi ove sezone nude brojne modele pulovera s kontrastnom dugmadi, među kojima se ističe Mango pulover bijele boje iz boucle vlakana i Espritov pink pulover rips uzorka sa sjajnim efektom.

Puloveri ovog stila su svestrani – odlično izgledaju u kombinaciji s raznim odjevnim komadima. Možete ih nositi povrh maxi haljina, uskih hlača metalic i lak efekta, čipkastih i plisse suknji i jeansa povišenog struka.

foto brownsfashion

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa