Inspiracija

Iz pera Aleksandra Jankova, stiže prvi roman, kontroverzne tematike!

U Srbiji će uskoro izaći prvi ljubavni gay roman, kako doznajemo od našeg izvora i vjernog prijatelja, modela i TV – voditelja Aleksandra Jankova.

“Laguna će biti izdavač i to će biti prava ljubavna priča sa usponima i padovima. Radnja započinje u Veneciji, gde se njih dvojica upoznaju, na karnevalu, a pod maskama se dešava prvi poljubac. Kada se vrate u realnost, čeka ih pravi back to reality. On se vraća svojim poslovima, koji se kose sa zakonom, a drugi junak medijima. i tu ih očekuje prava borba za ljubav – ispričao nam je ukratko Aleksandar o svom novom poslovnom poduhvatu. Čitatelje njegovog romana, očekuje puno zapleta i raspleta, zanimljiva fabula i tematika na koju sigurno neće ostati ravnodušni.

Aleksandar nam je dozvolio i da objavimo kratki ulomak iz vrućeg scenarija.
“…ZA DOBRU VEZU, POTREBNO JE DA PRIHVATIMO RAZLIČITOST ONOG DRUGOG, A NE DA JOJ SE OPIREMO. IZGLEDA SAM JA JEDINI OVOZEMALJSKI PREDSTAVNIK, KOJI TO JOŠ UVEK NIJE PRISVOJIO! KAD GOD BIH MISLIMA PREPUSTIO GLAVNU ULOGU, GLAVA BI SE ISTE SEKUNDE PRETVORILA U POKRETNI UPITNIK SA PODEBLJANOM TAČKOM.

– Aleksandre, jesi li spreman?
U crnoj haljini do kolena i Louboutin crvenim salonkama, pojavila se Jelena ispred mene.
– Ijuuuuuuu!  Jesi li svesna da izgledaŠ jebeno savršeno? Molim te prošetaj mi malo da vidim to prezgodno telo…  – još uvek obavijen upitnicima,  nisam uspeo da ne primetim ispred sebe svoju sestru, koja rame uz rame, može da stane svim manekenkama.
– Da li sam ja to uspela da pogodim u fashion Ahilovu petu, svog omiljenog Prada baticu, hahahaha?  – reče svesna da je istakla najbolje od sebe . U tom trenutku, soba nam se pretvorila u najglamurozniju modnu pistu.
– Ok, ok, ok… svesni smo da sam savršena… hahaha… ali, šta je sa tobom? Još nisi ni krenuo da se spremaš? Da ne planiraš možda u Hello Kitty pidžami da kreneš, pored mene ovakve? Tvoj Gospodin Vitez i njegov najjebozovniji brat na svetu dolaze po nas za manje od 45 min. Aaaaaaaaa, koliko je samo savršen, kad god me dotakne, doživim vulkansku erupciju između nogu, hahahahahaha…. aaaaaa brreeee, obožavam ga! O B O Ž A V A M! Mooliiim te, pokreni se odmah, sada, odmaaah!
– Ti si devojčice definitivno poludela. Ne mogu još uvek da verujem, da te je Gospodin Opasni toliko omađijao. Dobronamerne laži su ulje koje podmazuje naše veze sa drugim ljudima. Moraš malo da ga uhvatiš u mašinu, zvanu TAKTIKA i da pred njim glumiš nezainteresovanu žensku – štipnuo sam je za struk i otišao do svog garderobera.
Gospodin V. voli da istaknem svoju prirodnost, tako da nisam morao mnogo da se konsultujem sa košuljama i pantalonama. Tamniji Dieselov džins, uz neku basic majicu, na meni je uvek dobitna kombinacija  I ja sam pun pogodak!

– Ispred su… svaki put sam uzbuđena kao da je prvi put –  skakutala je Jelena, poput malog deteta kada dobije čokoladu.
– Hahahaha, pogledaj se molim te, pocrvenela si kao bulka… bolje udari sebi šamar, da pocrvenis još više i dođeš sebi. Krenimo!

Ispred su, kao i svaki put, Gospodin V i Gospodin O, naslonjeni na auto, stajali savršeni.

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name