Inspiracija

Izbor za najglamuroznije osobe godine by glam.hr

Sinoć je u prepunom Green Gold Clubu u Zagrebu održan peti po redu Izbor za najglamuroznije osobe, a titulu najglamuroznijih osoba osvojili su Jelena Rozga i Željko Joksimović. Visoki kriteriji koji su postavili ogranizatori Izbora naišli su na veliki interes javnosti, te je Izbor za najglamuroznije osobe prerastao u regionalni Izbor.

Organizatori Izbora vjeruju kako će ovogodišnji nositelji titule, svojom uzornom pojavom u javnosti, poslužiti kao pozitivan primjer cjelokupnom društvu, svojim obožavateljima, ali i svojim kolegama iz društveno javnog života. Svirao je tamburaški sastav DyacoS koji su do jutarnjih sati zabavljali sve prisutne goste, dok je Diamond soul factory by Irena Viličić pružio fantastični performans. Event je vodila Vjekoslava Bach.

“Sve su kreacije bile jako ženstvene, profinjene s daškom romantike i naravno glamur efekta. Posebno bih istaknula zelenu Marla ogrlicu i jednu spektakularnu haljinu koju potpisuje Martina Kuntić napravljenu od muslina, tila i cirkona”, Marina Đarmati

Održale su se humanitarne modne revije brenda Marla koju potpisuje Nives Stepinac Grgurić te nove mlade dizajnerice Martine Kuntić (Agjamal). Reviju su nosile mlade manekenke UMAHa, te predivni modeli Tarol i Best model agencije. Marla je hrvatski modni brand utemeljen 2006. godine. Sinonim je za modernu, maštovitu ženu koja voli život i hrabro ostvaruje svoje snove.  “Kolekcija koju sam predstavila je naziva Marla resort 2015 i poziva na ljetno druženje na jadranskoj obali. Inspirirana je antikom u Istri, istarskim gradovima i njihovim romantičnim uličicama, skrovitim mjestima za poljupce, dugim šetnjama plažom u predvečerje i našim predivnim čistim morem. Za izradu korištene su fluidne tkanine, meke, nježne viskoze, pamuk, čipka koja podsjeća na starinske istarske prozore i bakine filigranske tkanine. Reviju je pratila glazbena podloga talijanskog dj-a Darkbeata koji je specijalno za moj brand izradio traku, otkrila nam je Nives Stepinac Grgurić. “Agjamal je novi brend na domaćem modnom nebu, a dizajnerica nam je otkrila: “Kolekcija je namijenjena ženi koja želi izraziti svoju samouvjerenost, snagu, seksipil a posebice ženstvenost i emocije… Svaka haljina je unikatna, krojena po mjeri i šivana ručno i u svaki detalj je uložen veliki trud… Inspirirana je glamurom i ljepotom žene i odražava strast prema životu”, naglasila je Martina Kuntić. Za glamurozne frizure modela bila je zadužena hair stilistica Ines Petrić, a make up potpisuje vizažistica Jasmina Kovačićek.
Financijska sredstva darovala su se za Osnovnu školu “Dragutin Tadijanović” u Vukovaru, a ček u iznosu od 3000,00 kn preuzela je ravnateljica škole gđa Lidija Miletić.

Osim zabavnog dijela programa, svi prisutni gosti uživali su u ukusnoj torti slastičarnice Memy te u bogatim darovima koje su osigurali Shiseido, Catrice cosmetics i HIT Records.

Tekst, foto Marina Đarmati
Via stilueta.net

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name