Inspiracija

Jeans hot pants su savršeni ljetni basic!

U našem ormaru uvijek želimo odjeću koja se međusobno lako kombinira i omogućuje puno dobrih stilskih kombinacija. Jedan od takvih odjevnih predmeta su kratke hlačice iz jeansa, koje ne moramo kupovati već ih možemo sami izraditi iz starog i iznošenog jeansa. Ovaj multifunkcionalni odjevni predmet lijepo će izgledati u kombinaciji s kraćim jaknicama uniform/military kroja, čemu treba dodati samo zanimljiv platneni shopper, niske cipele navy stila (u tri boje) te kapetansku kapicu. Jeans lijepo ide uzdrugi jeans pa se poigrajte s jeans prslucima i maxi šalovima iz svile nekog grafičkog uzorka. Stylingu dodajte mini torbicu s dugim remenom i pilot naočale.

Jeans hotpants nosite i uz udobne pulovere grafičkih uzoraka, boho torbu s resicama i gladijatorice. Neka džepovi proviruju ispod ruba hlačica.
Volite li ipak maštovitije kombinacije, isprobajte jeans hot pants uz vrlo prostrane bluze/tunike deep dye uzorka, uz boho accessoire ili uz bolero jakne s brokat aplikacijama u području rukava i ramena. Nosite ih u stilu osamdesetih, uz dodatak metalnog pletenog remenja i puno narukvica s dodatkom sitnih perlica i privjesaka.
Uz jeans hot pants lijepo pristaju i ovi modni dodaci ( koji ga čine plemenitijim): široke narukvice ethno stila srebrnog tona, šeširići u kombinaciji bijele i nekog plavog tona, sa vrpcom iz šifona) te ogrlice iz kožnih vrpci i raznobojnih lanaca. Za party feeling brinu ankle boots iz velura, plavog tona, otvorene na prstima ili neka slična velur obuća u boji, visokih potpetica.

Bluza na fotografiji www.bikiniluxe.com

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name