Inspiracija

Jeans ravnih nogavica – klasičan i svestran

Ima žena koje ostaju vjerne jednom modelu jeansa i boji a kad ga pronađu, teško se odlučuju na isprobavanje drugog i eksperimente. Najčešće biraju njegovu klasičnu liniju užih i ravnih nogavica, nalik cigareti, poznatu još od Bowijevog doba i pomalo muževnog kroja jer im se čini da je ona najsvestranija, najfunkcionalnija i da im najbolje pristaje.

Jeans ravnih nogavica je doista svestran, uz njega pristaju razne forme gornjih odjevnih predmeta i pristaje gotovo svima pa ga se isplati stalno imati u garderobi. Dostupan je u raznim bojama, tonovima i izvedbama a neke od njih posebno dobro se slažu sa određenim grupama odjevnih predmeta pa tako ležerne i isprane, tzv. used look jeans hlače, najviše vole ležernost i dobro se slažu sa običnom bijelom majicom, jaknicama od umjetnog krzna neke intenzivnije boje, uz čizme i gležnjače kaubojske forme dok sivi tonovi više vole ženstvene bluze i topove, ravne gležnjače. Crni jeans odlično se slaže sa puloverima XXL dimenzija i puno prstenja dok tamnoplavi, bez efekata ili s nekim decentnim detaljima na džepu, pristaje uz sve. Dobro je rješenje za prikrivanje nedostataka figure jer optički sužava liniju.

Ove sezone obratite pažnju na modele povišenog struka, koji su izuzetno moderni ali i odlično rješenje za prikrivanje manjih nedostataka figure u području struka.

Modeli na fotografijama viđeni su na: mytheresa.com
Foto: mytheresa.com

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name