Inspiracija

Jeans suknja – novi/stari basic


Kad bi pencil suknja iz jeansa mogla pričati, rado bi se družila sa bijelom prozračnom košuljom s dodacima čipke. Rado bi bila povišenog struka jer upravo takva najbolje pristaje svim figurama. Isprobala bi razne stilove od folklornog do casuala i družila se s puloverima patchwork uzorka, military jaknama a od obuće birala bi tamnosmeđe pumps, sandale s remenčićima, udobne balerinke.

Kažu da je sve staro s vremena na vrijeme opet u modi a ta se tvrdnja dokazuje kroz trendove pa retro komadi poput onih s kraja osamdesetih i početka devedesetih, ponovno postaju jedan od omiljenijih sezonskih komada. Posebno su ove sezone zanimljivi dublji tamnoplavi tonovi jeansa sa tipičnim detaljem sedamdesetih – kopčanjem po sredini.

Poput pencil suknje, koja se lagano sužuje u donjem dijelu, popularna je i ravna forma jeans suknje. Izvrsno se slaže sa majicama i puloverima prugastog uzorka a casual cool izričaj pojačava se dodatkom bijelih sneakers, koje osvježavaju styling i prigodne su za duge šetnje i weekend druženja.
Za toplu sezonu A. P. C. nudi ovaj model suknje u indigo tonu, duljine ispod koljena, idealan za druženje u gradu i slobodno vrijeme ali i neformalniji poslovni outfit. Udružena sa svjetlijom bluzom, ovakva suknja nudi breezy feeling i vrlo ženstveni look.
Tom Ford je za ovu sezonu priredio modele jeans suknji s dodatkom volana na donjem rubu a Stella McCartney izvezeni jeans, floralnim motivima.

Casual chic izričaj pojačava suknja s remenom iz iste jeans tkanine, koja se ležerno veže u području struka. Ovaj tip suknje odlično se slaže sa torbama vrećaste forme i bijelim sneakers.
Ove sezone Current Elliot nudi modernu izvedbu pencil suknje iz jeansa. Ležerni komad već dobro poznatog kroja s prorezom na prednjici, ovaj put doživljava preobrazbu umecima jeansa oštrih bridova.

Odjeća na fotografijama: mytheresa.com, divinecaroline.com

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name