Trendovi

Jeans trendovi: Customized by d.i.y

Customized jeans popularan je već sezonama, a ove posebno. Modele s puno proreza i otvora možete izraditi i sami, pa nije potrebno trošiti novac na preskupe used look hlače. Kod destroyed jeansa vrijedi pravilo “što posebnije, to bolje”, a idealna područja za izradu otvora na tkanini su koljena i stražnjica. Otvore možete obraditi brusnim papirom, čime se materijal znatno stanjuje. Počupajte mu krajeve, izvadite osnovinu nit i puno nosite i perite svoje hlače pa će one vremenom izgledati još bolje.

Jedna od velikih ljubiteljica destroyed modela jeansa je i brazilska blogerica Helena Bordon, koja ih nosi gotovo svakodnevno i kombinira uz kožne jakne, ali i accessoire ukrašen perlama. Aylin Koenig voli poderani jeans uz duge ogrtače, metalic pumps niske pete i male torbice, a stilistica Samantha Angelo svom destroyed jeansu dodaje udobne pulovere s natpisom, parke i čupave natikače.

 

foto: pinterest

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa