Trendovi

Jelena Bošnjak: “Volim sve sto ima dušu i profinjenost!”

Dotjerani ste i na plaži, u loungeu,  među valovima? Tada jako dobro  razumijete stil lijepe splitske dizajnerice Jelene Bošnjak.  Ova je dama uvijek dotjerana i oduševljava svojim modnim stilom! Velika je zaljubljenica u sve što ima dušu i profinjenost.

U predahu od posla i rada na novoj, jesenskoj kolekciji, koja stiže u rujnu, Jelena je nedavno odmarala u Šibeniku i Solarisu, odakle stižu ove fotografije, koje mogu poslužiti kao inspiracija, za kreiranje ljetnog looka.

Volite li ljetne peep toe  čizme, slouch forme, iz make kože i zemljanih tonova, isprobajte ih na način, kako ih nosi atraktivna Jelena. Uz haljine intenzivnih boja i off the shoulder forme, kreirajte bohemian look, koji vraća u modne sedamdesete i osamdesete. Styling možete zaokružiti trendovskom, pletenom torbicom kružne forme, u koju stane sve što trebate za ležernu šetnju uz rivu.

Na plaži, u loungeu, neka bude zabavno i zavodljivo! Crni bikini, visokog izreza, u stilu osamdesetih, možete nositi ispod mrežaste tunike, koja golica maštu, točno onoliko, koliko treba.

Spas od jakog sunca, potražite ispod  maxi šešira i velikih okvira sunčanih naočala, a da bi čitav look djelovao što profinjenije, igrajte se nježnim tonovima make upa i mekom frizurom.

I ne zaboravite ono najbitnije – uvijek se okružite pozitivnim ljudima, uz svaki styling, nosite osmijeh svuda!

 

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa