Inspiracija

Jesenski key pieces, koji ostavljaju dojam, zavode i ugodno griju

https://www.instagram.com/p/Bo_zZzWAGZJ

https://www.instagram.com/p/BowQT7sAhmN

Kožne suknje i haljine su key pieces, koji ovosezonsku garderobu čine fit i pritom ugodno griju. Trendovski modeli su midi dužine i izrađeni iz vrlo meke kože, najčešće pencil forme, koja vrlo ukusno sjedinjuje ženstvenu eleganciju sa sex appealom.

Osim klasične crne, tu su i topli zemljani tonovi, koji dokazuju svoj talent. Akris predlaže monokromne kombinacije i igre svijetlih i mat površina. Escada spaja zelene pulovere u nijansi trave sa pastelnosmeđim suknjama, koje se zvonasto, u nizovima širih faldi, šire od bokova naniže. Monsoon nudi također zvonaste midi suknje, ali iz umjetne kože tamnosmeđe boje, koje spaja s romantičnim bluzama u nijansi koralja.

https://www.instagram.com/p/BmdiiDXAnAZ

https://www.instagram.com/p/Bnleo-ZAWQz

https://www.instagram.com/p/BnlH0-mBOpO

U business stilu je kombinacija plave košulje s detaljima koji podsjećaju na 70-e i midi kožna suknja crne boje, kreacija potpisa Tibi. Hermes ove sezone nudi spoj  žutog topa iz kože i pencil suknje u dva tona, a ICI perforirane teksture mekih kožnih površina.

Volite li više kraće suknje, spoj girly i seksipilnih krojeva, moderna je i mikro mini duljina. Isprobajte kako vam pristaje kombinacija kožne mini suknje s volanima i asimetričnim krajevima, prostranog pulovera i sock boots, jedna od omiljenijih, kod svjetski poznatih modnih blogerica.

https://www.instagram.com/p/Bnk4FBsht9O

https://www.instagram.com/p/Bf52jh3HPjd

https://www.instagram.com/p/Bf4LFAXn2hk

https://www.instagram.com/p/BnlprQdF_n4

 

 

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name