Trendovi

Jesensko – zimski trendovi, koji se nastavljaju u proljeće 1. dio

https://www.instagram.com/p/BiIsTKrgOXl

Ove zime ste vjerojatno primijetili neke trendovske komade, koje je modna publika instantno zavoljela pa su bili sveprisutni na raznim društvenim mrežama. Streetstylerice širom svijeta, nosile su ih čak i na ulici, u dnevnoj maniri, iako su neki od njih stvoreni za večernje prigode.

Neke krojeve odjeće i accessoirea viđat ćemo i dalje, u proljetnom periodu, a razloga je nekoliko: trend se nastavlja i u toplijem dijelu godine, odlično je prihvaén od modne publike, radi se o komadima koji prkose trendovima i postaju svojevrsni klasik, na kojeg se uvijek možete osloniti.
Jedan od takvih komada je točkasta haljina inspirirana baletom, koju potpisuje Zimmermann. Elegantnom, klasičnom zvonolikom kroju,  dodani su moderni elementi – široke, elastične, podesive naramenice i produbljeni dekolte. U ovu “romantiku s pomakom” instantno se zaljubila Blake Lively, koja ju je i učinila popularnom, a zbog novih elemenata, haljina je prigodna za dan i večer.

https://www.instagram.com/p/BiIeV8CAQFu

Od komada koje prenosimo u proljetnu garderobu, ističe se oversized pulover intenzivno crvene boje, krupnog boda. Ovaj na slici, potpisuje Vladimir Spencer, a streetstylerice su ga rado kombinirale u color block varijanti. Ovaj pulover danju odlično izgleda uz suknju iz tila, plissea i jeans, a navečer se može kombinirati uz kožne hlače bordo tona ili u color block varijanti uz odjeću i modne dodatke crne boje.

Od trendovske obuće, u proljetno razdoblje selimo crne gležnjače četvrtaste forme i block potpetice. Nosive su uz brojne stylinge pa se u njih zaista isplati investirati.

https://www.instagram.com/p/BfRih9OlpEm

https://www.instagram.com/p/BfOu5ZSlVsK

https://www.instagram.com/p/BuqlZNyAkAT

 

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa