Inspiracija

Jeste li spremni za Guccimaniu?

Šlag na tortu, od modnih fanova dugoočekivanog filma House of Gucci je Guccimania. Ove sezone, inspiraciju za jesenske i zimske stylinge, ljubiteljice mode nalaze u Gaginim outfitima.

Film House of Gucci, koji bi trebao izaći u studenom, sniman je u Milanu i talijanskim Alpama, a stylinge potpisuje kostimografkinja i oskarovka Janty Yates. Odjeća koju u filmu nosi Gaga, odražava  status slavnog para u elitnim društvenim krugovima Italije i New Yorka. Gagin ski look ukrašen je zlatnim lancima, biserima, bijelom šubarom. Na setu je Gaga viđena u starinskom, kariranom, Burberry kaputu, suzdržanoj crnoj odjeći, crvenoj haljini ukrašenoj draguljima, krznu od samura – odjeći visokog društva  80 -ih i 90 -ih godina prošlog stoljeća.

Pažnju privlači i točkasta haljina iz Max Mara Studio kolekcije za proljeće 2021. Točkasti uzorak, proslavljen još dvadesetih godina prošlog stoljeća, kao pojam ženstvenosti, nikad ne izlazi iz mode. Stoga je uz odgovarajući styling, aktualan i u filmu koji oslikava osamdesete. Dodan mu je Guccijev vintage clutch, kao idealan dodatak.
Pomiješavši arhivske komade sa suvremenima, Janty Yates je za potrebe ovog filma, kreirala uzbudljivi, redizajnirani vintage Gucci look.

Foto pinterest

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name