Trendovi

Kad jeans dobro stoji…

https://www.instagram.com/p/By97ClIIW7h

Svaka figura traži svoju formu jeansa, a to znači da ne biste trebali posezati za trendovima, već birati onaj koji vam najbolje odgovara.

Za jeans je važno da prikriva eventualne nedostatke i ističe sve ono što želite da bude uočljivo. Zbog dama koje se sigurnije i ugodnije osjećaju u jeansu povišenog struka, nikad iz mode nije izašao tzv. mom jeans, a ove sezone još je atraktivniji, zahvaljujuć novim obradama i detaljima pa ćete često naići na onaj svjetlijih tonova i podvrnutih nogavica.

Visoki struk mom jeansa odlično prikriva trbuščić i vizualno izdužuje noge, a odlično se slaže s topićima, puloverima, oversized blazerima, bomber i jeans jaknama.
Jeansu povišenog struka, širih nogavica najbolje odgovaraju pumps, slingbacks i mules bademastog i špic vrha te nekoliko centimetara potpetice.

https://www.instagram.com/p/BqIZr95jNP-

Kada ste u prilici, obratite pažnju na modele Corsy by Isabel Marant, Guess The it Girl Skinny, Tom Tailor, Riani, Clockhouse (C&A).

https://www.instagram.com/p/Bu5n_L5DMR5

https://www.instagram.com/p/B_0yN1kDh2h

foto pinterest, instagram

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa