Trendovi

Kakve gležnjače uz kakvu midi suknju?

Midi dužina suknje i gležnjače, spoj su koji bi žene nižeg rasta trebale izbjegavati jer im vizualno skraćuje figuru, no kako odoljeti izazovnim modelima, koje na društvenim mrežama uporno populariziraju poznate streetstylerice? Naučite koji spoj midi suknje i gležnjače je idealan, kako biste se u stylingu osjećali što ugodnije.

Ove sezone posebno su popularne suknje duljine ispod koljena pencil kroja, s dodatkom volana na dnu i asimetrično, zvonaste suknje i modeli s preklopom i otvorom na prednjici, geometrijske forme. Volani prikrivaju naglašenije bokove i neestetska koljena, a razigrani volani, postavljeni dijagonalno, popunjavaju figuru. Pencil suknje dijagonalnih i uzdužnih pruga izdužuju figuru, a dodate li ovog proljeća svakoj suknji gležnjače boje pijeska ili nekog neutralnog zemljanog tona, optički ćete izdužiti noge.

Fashion Dream Team su kombinacije suknji geometrijske forme poput pravokutnika i ravno rezanih, ne previsokih gležnjača, suknji s dijagonalno postavljenim volanima i gležnjača s petom i na vezanje, suknji s volanom na donjem rubu i gležnjača na petu s trakastim vezanjem, suknji zvonaste forme i gležnjača s petom i otvorom na prstima te suknji ekstravagantnije forme, s preklopom na prednjici i otvorom, s dodatkom volana u području struka i gležnjača s punom, visokom prozirnom petom.

foto: pinterest, lookstocopy.com

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa