Inspiracija Trendovi

Kaputi u bojama bombona, osvajaju i ravnodušne prema bojama i trendovima!

https://www.instagram.com/p/BiyzyWjHHcp

Tamnijoj garderobi i jeansu daju odličan kontrast i ističu ga – kaputi u bojama bombona i intenzivnih boja, osvajaju i ravnodušne prema bojama i trendovima.

Windsor ove sezone ima kapute u intenzivno žutoj i crvenoj boji, koji će osvježiti i najjednostavniji styling, a divan su kontrast tamnijoj odjeći. Luisa Cerano  u svojoj ovojesenskoj ponudi, ima kapute iz čiste runske vune, u raznim bojama, duplog kopčanja i duljine do koljena. U kolekciji se ističu modeli žute, zelene boje i pastelno tirkizne nijanse. Bottega Veneta predlaže kaput zagasite lila nijanse uz mix uzoraka, a Burberry ružičasti, duplog kopčanja i širokih revera, s kontrastnom dugmadi.

https://www.instagram.com/p/Bnbc1tAHHDJ

https://www.instagram.com/p/BoRzkXBHmFm

https://www.instagram.com/p/BolmgRyA25G

https://www.instagram.com/p/BnjFn2TH0Cw

 

Ove sezone i Herno dizajneri nadahnuti su intenzivnim bojama bombona. U nijansi senf žute je vuneni kaput, uz kojega predlažu kontrast sa crnom bojom, a ljubiteljice intenzivne ciklama nijanse, oduševit će kaputi potpisa Christian Berg, uskih revera, duljine do koljena, jednorednog kopčanja. Kapute u nijansi zrele trešnje potpisuje  Marc O”Polo.

https://www.instagram.com/p/Bedy2gOlxOB

 

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco