Design Inspiracija

Kia Rio proglašen automobilom 2012. godine!

Rio je s 88 bodova uvjerljivo nadmašio VW Up! koji je ostao na drugom i Ford Focus na trećem mjestu te osvojio prestižno priznanje koje već 18. godinu zaredom dodjeljuje Zbor automobilskih novinara Hrvatskog novinarskog društva.

Odlukom deseteročlanog žirija Zbora automobilskih novinara Hrvatskog novinarskog društva Rio je proglašen automobilom godine. Rio je do pobjede došao uvjerljivo, skupivši čak 88 bodova, a osam od deset članova žirija dodijelilo mu je maksimalan broj bodova. Na drugu se poziciju plasirao Volkswagenov model Up! sa 66 bodova, a treće je mjesto pripalo Ford Focusu sa 63 boda.

Rio je tako u periodu od nekoliko dana postao dvostruki pobjednik, kako prema mišljenju struke u izboru HR AUTO 2012, tako i prema glasovima čitatelja Jutarnjeg lista i Auto Kluba u, 17. po redu, izboru CROAUTO 2012. Osim titule HR Auto 2012, Riu je dodijeljeno i posebno priznanje za sigurnost.

Više o automobilu godine na www.kia.hr

[vsw id=”XsGciz3wh9c” source=”youtube” width=”560″ height=”344″ autoplay=”no”]

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Design Kolumne Text by Mariann

Amore. Caffè. Amore.

Idemo malo proširiti naše horizonte. To mi je naime misija kao kolumnist ovog fashion portala, pa da portal naraste i
Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da