Inspiracija

Kineska kultura kao inspiracija za blagdanski styling

https://www.instagram.com/p/Bqm5fdcHRp4

Postoje mjesta na kojima se okuplja samo elita, znanstvenici, kreativci, političari i svi znamo barem neko od njih. U Berlinu je to Adlon Palais, mjesto na kojem se susreću Art deco, Chinoiserie i suvremeni kineski stil. Unutrašnjost ovog mjesta je raskošna, a biblioteka je ukrašena umjetničkim radovima, fotografijama i raznovrsnom literaturom. Arhitektura ovog mjesta zadivljuje i inspirira. Čak i kulinarski gledano, ovo mjesto ispunjava visoke zahtjeve.

Imate li priliku zakoračiti onamo ili barem na neko slično mjesto, Vaš outfit treba biti primjeren prilici. Stilisti Flair Magazinea, pustili su mašti na volju, inspirirali se interijerom i ambijentom berlinskog China Cluba, za koji preporučuju snažan, ali ne i napadan look.
Suptilni spoj tamnocrvene haljine, baršunastog clutcha sa zlatnim paspulima, XL naušnica i sandala zanimljive, asian forme, njihov je blagdanski izbor.

https://www.instagram.com/p/Bna0fTqAZoO

 

brownsfashion.com, people, shape.com, therealreal.com, pinterest

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name