Trendovi

Koje rublje ispod topa, bluze ili haljine četvrtastog izreza?

Da biste ljetne stylish topié ispravno poslali na modnu scenu, trebate ispod njih ponijeti odgovarajuí grudnjak. Nema goreg osjećaja od onog, kad vas promatraju a vi stalno morate paziti na svoj outfit, da iz njega ne bi provilo nešto što ne bi trebalo.

https://www.instagram.com/p/BpxW7EEHyUA

Top četvrtastog izreza ove sezone je vrlo dubokog i širokog kroja, koji se nosi  uz grudnjak bez naramenica, srcolike forme. Kako bi sve stajalo na svom mjestu, posebno u prostranijem topu ili bluzi, potrebno je nositi odgovarajuću veličinu grudnjaka sa povišenim mostom među košaricama, koji će grudima dati dobar oblik i omogućiti veću stabilnost.

Uz grudnjak bez naramenica nema straha da će se koja naramenica pomaknuti, proviriti iz dekoltea i narušiti estetski izgled. Volite li pri kupnji uštediti, birajte grudnjake boje kože, što sličnije vašem tenu i naramenicama na skidanje, što će omogućiti široku primjenu i manju uočljivost ispod odjeće različitih vratnih izreza.

foto: privat, pinterest, goodhousekeeping.com

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa