Inspiracija

Koliko gole kože je dozvoljeno u uredu?

https://www.instagram.com/p/Bn2pnwRF2ZK

 

Koliko otkrivene kože je ok u uredu? Bez obzira, radi li se o ljetnim mjesecima ili dubokoj jeseni, pravilo glasi – posao određuje dresscode. Nije isto raditi u dizajnerskom uredu, agenciji za oglašavanje, odvjetničkom uredu ili u investicijskom bankarstvu.
No bez obzira na ležerniji look u određenim poslovnim područjima, treba paziti na doziranje otkrivenosti.

https://www.instagram.com/p/BhIkjp3l-Ou

 

Flip-flops (japankama) i sandalama s remenčićima, koje volimo u toplim raydobljima godine, nije mjesto u uredu. Prema modnim ekspertima, ta obuća nosi se na plaži i tokom vikenda, u slobodno vrijeme. Umjesto nje, u ured se nose mules, slingpumps i peeptoes, ugodne srednje ili ravne pete.

 

https://www.instagram.com/p/BidxWejlnoq

 

U jesenskim i zimskim mjesecima, u uredu su poželjne zatvorene cipele, ali ne i over the knee ćizme s visokom petom i kratka suknja. Suknje i haljine, uz obuću niže potpetice, do četiri centimetra visine,  trebaju biti tzv. talijanske duljine, za širinu dlana od koljena. U uredu su dozvoljene  asimetrične haljine, ali ramena trebaju biti pokrivena, s kraćim ili kimono rukavom, a tokom zimskih mjeseci, dobro je ispod haljine bez rukava nositi dolčevitu, kao basic. Ovisno o radnom mjestu, dopušteni su uzorci i boje na haljinama.

Na nekim radnim mjestima, naročito u području dizajna, poželjna je styling kreativnost, koja klijentu ulijeva povjerenje i sugerira da ste upravo vi osoba, koja može ponuditi dobro i maštovito rješenje njenog upita.

https://www.instagram.com/p/BgQR03hFN1R

 

https://www.instagram.com/p/BogDTAsH-9T

https://www.instagram.com/p/Bozc7WGhRMe

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name