whattafashion.com

H&M ostvaruje kolekciju WaterAids

Švedska marka će 26 svibnja po deveti put lansirati novu kolekciju odjeće i modnih dodataka za plažu, čiju će  zaradu uručiti asocijaciji “WaterAid”, sto godinama djeluje, protiv nedostatka pitke vode.

Kolekcija se sastoji od desetak odjevnih predmeta, posebno bikinija po cijeni od 19,95 eura i dopadljivih haljina što stoje 24,95 eura. Kompletirana je muškim ansablom iz tri dijela, šorcom za kupanje od 14,95 eura, košuljom po cijeni od 24 eura te sa sedam modela dječje odjeće, među kojima je haljina od 14,95 eura, pa košuljica po istoj cijeni. Šest modnih dodataka, takođeer čine liniju, između kojih se ističe suncobran, termosica, oprema za balotu i mnoštvo drugih detalja.

Kolekcija se deklinira oko plave boje ali i narančaste, vrlo modne boje.

Prodajni centar branda i oko 120 prodavaonica H&M, će sudjelovati u akciji čija su  djelovanja, najprije, upućena u velike gradove. Četvrtina prodaje će se dodijeliti “WaterAid”-u.

Sa 2 200 prodavaonica u cijelom svijetu i ogromnom zaradom, H&M si može dozvoliti ovakve poduhvate, koji su dokaz njegove humanosti ali i vještog, trgovinskog sustava.

Text by Džana MujadžićPosted by on May 13 . Filed under Kolumne, Text by Đ. Mujadžić. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010