whattafashion.com

Jesen stiže dunjo moja, vrijeme je da se garderoba osvježi

 
Jesen je zavladala modnim svijetom. Moramo se oprostiti sa ljetnim haljinicama i sandalama, te prihvatiti prohladnu stvarnost. Ostaviti iza sebe spokoj ljeta nije lako, ipak što prije prihvatimo pozlaćenu jesen to ćemo prije početi uživati u raju jesenskih kombinacija. Donosim vam pet jednostavnih modnih poslastica koje će vas ovu jesen učiniti nezaboravnom:

 

1. Plava u kombinaciji sa crnom

Tamnoplava je veliki hit ove jeseni, a ako ju iskombinirate sa crnom bit će to doista dobitna kombinacija. Na revijama su se šetale manekenke u ovim kombinacijama a modni trendsetteri su ih vjerno pratili. Dakle, kod ovih boja nikako nemojte oklijevati.

 

2. Vintage odjeća

Našem novčaniku se posrećilo. Vintage odjeća, ili klasika još uvijek nije cijenjena kako bi trebala. Još uvijek imamo priliku za ne baš mnogo novca da dobijemo prave moderne i univerzalne komade odjeće. Oversized kaputi su veliki hit, ipak kod ovih kaputa morate paziti na vašu visinu. Ako ste niski, sitne građe, zaboravite na njih, i okrenite se ka strukiranim elitističkim krojevima. Ne zaboravite na bordo boju. Ova vintage boja je neizostavna u jesenskim kombinacijama. Vintage oversized puloveri ugrijat će vas u hladnim kišnim danima. Njih nikako nemojte sakriti za neka druga vremena, jer ta vremena su upravo tu.

 

3.Jeans vašeg dečka

Kada ode na posao, vi pronađite u ormaru vašeg dečka jeans na koji je zaboravio, i smjestite ga tamo gdje će biti više cijenjen, u vašem ormaru. Jeans je izuzetno cijenjen ove jeseni, pogotovo onaj koji krojem podsjeća na muški jeans.

 

4. Nostalgija za Sovjetskim savezom

Jedan od zanimljivijih trendova ove jeseni je ruski motiv cvijeta, kao i sve što podsjeća na narodnu rusku nošnju. Temperly London je čitavu jesensku kolekciju posvetio ruskim zimama. Saten, samt, čipkane haljine i krznene kape su pravo osvježenje ove jeseni. Ruski realizam je ponovno u životu.

 

5. Povratak klasičnih štikli sa špic vrhom

Ovaj trend nije novi. To je više nešto što su modni dizajneri pronašli ispod oblaka prašine. Štikle sa malenom petom i koje na vrhu imaju blagi špic su jedan od najsvježijih hitova ove sezone. Preporučujem da zavirite u ormar vaše mame ili tete, i pronađete upravo vaš par ovih klasičnih štikli koje će vas učiniti pravom damom.

Text by Ajnira Muminović


Posted by on Oct 2 . Filed under Kolumne, Media, Text by Ajnira Muminović. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010