whattafashion.com

Ljeto uz Dolce & Gabbanu

Na posljednjem Milano fashion weeku D & G su prikazali fenomenalnu mušku ljetnu kolekciju. Detaljno sam pregledao cijelu reviju i proučio svaku kreaciju ali nisam mogao pronaći niti jednu zamjerku. Zapravo sve što je ovaj dvojac napravio je fantastično.

 

Majice i košulje raznih printeva u kombinaciji sa svilenim ili jeans hlačama bile su  bingo za ovaj modni dvojac. Svaku košulju je moguće nositi kako uz dugačke tako i uz kratke hlače. Takva odjevna kombinacija je idealna za gotovo svaku priliku. Izvrsna je za turističke šetnje gradom ili duge šetnje plažom, a naravno i za večernje izlaske.

Iako je Dolce & Gabbana kolekcija o kojoj govorim predviđena tek za idući topli period, već sad odaberite slične komade, kako biste pokazali da ste jedan modni korak ispred drugih.

Znam,  mnogi od vas će se pitati, kako nabaviti D & G, ali oni zaista više nisu toliko cijenom nedostupni, stoga navalite!

 Uz lude ljetne košulje i hlače neizostavan dodatak je svakako i mali slamnati šešir, no nemojte se bojati staviti i kakav zgodan lančić ili možda neke sunčane naočale žarke boje.

Ono što će vam isto tako savršeno  ljetnu D & G kombinaciju ići su espadrile, obuća koja je ovog ljeta trend bez konkurencije.
Espadrile su također i vrlo udobne tako da ih preporučujem ako volite dugo hodati ili partijati do jutra.

Svakako bi bilo dobro nabaviti i neke izderane traperice ili jeans dimije, jer će se one savršeno uklapati uz košulje i casual majice, a dovoljno su prikladne za svaku priliku.

Dragi moji, uživajte u ljetu i šarenilu, a ja se nadam da su vam moji savjeti pomogli  barem malo u pakiranju vašeg kofera.

Text by Tomislav Vlahović

[vsw id=”W2zN1kArd4c” source=”youtube” width=”560″ height=”344″ autoplay=”no”]

Posted by on Aug 6 . Filed under Kolumne, Text by Tomislav, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010