whattafashion.com

Ljeto!

Devedesete su modni kritičari često proglašavali najgorima u modnom smislu no čini se da nam se stil devedesetih ipak polako vraća. Osobno, oduševljen sam tim comebackom!

Vesele boje, zanimljivi i lagani materijali, prava su modna poslastica za vruće ljetne dane. Ljeto nisu samo lagane bijele lanene hlače i majica bez rukava, štoviše, ne odijevajte ih, preklinjem vas!

Izgledati vrlo trendy ovog ljeta uopće ne bi trebao biti problem, potrebno je malo zaviriti u svoj ili tatin ormar i sigurno ćete pronaći barem jednu zanimljivu košulju iz tog razdoblja. Nju možete savršeno iskombinirati sa zgodnim bermudama i mega popularnim gladijatoricama.

Ova kombinacija savršena je za šetnje gradom ali i lude provode.

Modna kuća Jil Sander nudi u svojoj kolekciji upravo odjeću koju spominjem u uvodu, onu žarkih boja, muškarce ovog ljeta vidi u njima, kao i u klasičnim hlačama u kombinaciji s košuljom ili običnom pamučnom majicom.
Ovaj look kombinira s jaknama naglašenih ramena, u plavoj i zelenoj boji ili blazerima.

Svakako preporučujem ovu kolekciju kao trend vodilju što nabaviti i nositi u ljetnim mjesecima.

Dakle, ljeto je idealno razdoblje kad i ljubitelji mode, pomodari ali i oni manje zaljubljeni u nju mogu nositi opuštenije kombinacije i pustiti mašti na volju. Slama, pluto, štras, elementi su koje možete kombinirati i naprosto se pritom igrati.

Ono što vam još preporučujem, osim dobrih sunčanih naočala, jest i slamnati šešir. Njega možete ukombinirati i uz poslovni look ali i uz običan dnevni i noćni. Ili barem oni kojima dobro stoji. Nabavite i neki malo duži, cool lančić,  koji će lako podići svaku odjevnu kombinaciju. Ne pronađete li baš onakav kakav želite, dajte ga izraditi, unesite u njegovu izradu dio svoje osobnosti.

Moram priznati da me novi trend žarkih boja jako zabavlja; obožavam činjenicu da su se “trash” godine vratile u modu.

Ne zaboravite! U shopping novih ljetnih komada  idite dobre volje jer tek tada ćete odabrati ono što vam najbolje pristaje.
Za sve one sklone pesimizmu –  žarke boje će biti lijek.

Nek party započne!

Text by Tomislav Vlahović


Posted by on May 26 . Filed under Kolumne, Text by Tomislav. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010