whattafashion.com

Montura 2013: Kolekcije domaćih dizajnera u Dioklecijanovim podrumima

Ovoga vikenda, 03. i 04. svibnja, Split će ponovno ugostiti neke od najboljih domaćih dizajnera.

Na modnoj manifestaciji Montura-Split fashion destination,u jedinstvenom ambijentu podrumskih dvorana u Splitu,aktualne kolekcije predstaviti će četrnaest dizajnera:

Arileo, Damir Begović i Domagoj Štimac, Envy Room, Fjabe i Sin Factory, Hippy Garden, Ivica Skoko, Igor Galaš, Ivan Ledenk, Modna kuća Mak, Marina Design, Matija Vuica, Modni studio Galić, Martina Felja, Morana Krklec

Modna manfestacija Montura-Split fashion destination nastala je kao rezultat višegodišnje želje i potrebe da se i u Splitu pokrene aktivna modna scena te da se i Split kao jedan od najljepših gradova ucrta na modnu kartu Hrvatske.

Direkcija Monture iznimno je ponosna što su hrvatski dizajneri i predstavnici hrvatske modne industrije pokazali veliki interes za sudjelovanje što je dokaz da je Split poželjno tržište za njihove proizvode.

Druga večer manifestacije biti će posvećena FESTIVALU FRIZURA,kojim se između ostalog želi ukazati na neraskidivu vezu između mode i frizerstva.

Text by Marijana Skender

 Fotografije: Željko Šunjić

Posted by on May 4 . Filed under Fashion report, Kolumne, Media, Modni dizajneri, Text by Marijana Skender. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010