whattafashion.com

Nova klasika

Na tjednu mode u Parizu prikazano je nešto novo/staro. Dizajneri su kombinirali klasične elemente dizajna sa modernim materijalima. Svi ljubitelji klasike bit će oduševljeni sa novim proljećem. Arhitektonska čuda, labudi i koralji su poslužili kao velika inspiracija dizajnerima.

Elie Saab kolekcija nam nudi mnoštvo bajkovitih haljina koje dizajnom ne odmiču od 60tih ali dezenom su itekako uplovile u 2013-u. Valentino nam nudi divne cvjetne haljine, koje odišu proljećem. U ovim sivim danima, čak i pogled na te kreacije može nas odvesti u proljeće. Novu klasiku nam donosi i Dior.

Kroz klasične materijale prošivena je nit arhitektonskih čuda. Belgijski dizajner je predstavio pre-fall kolekciju i mnogima oduzeo dah. Chanel kolekcija nije baš tako savršena, kao što se očekivalo, tek poneko odijelo i kaput podsjeća na  kolekcije kakve je radila Coco. Ova kolekcija predstavlja nespretni mix između poznatog ruskog dezena i Coco dizajna. Tjedan mode u Parizu nam donosi i mnoštvo haljina nalik na one koje smo vidjeli u Breakfast at Tiffany, strapless haljina i doista je poklonio novi sjaj staroj klasici.

Foto: vogue.com

Text by Ajnira Muminović

Posted by on Jan 30 . Filed under Kolumne, Media, Text by Ajnira Muminović, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010