whattafashion.com

Modni dizajner Toni Rico: Rent – a – boy

Hrvatski modni dizajner Toni Rico našoj modnoj javnosti postao je poznat sa svojom kolekcijom cipela. Rico je danas jedan od rijetkih dizajnera koiji se bave muškom modom i time je pridobio moju pažnju. Ono što on radi iz sezone u sezonu oduševljava sve poklonike mode a dokaz tome je i nagrada Manda za najboljeg hrvatskog dizajnera na Dreft Fashion Weeku.

 

Upravo na Dreft Fashion Weeku ovaj talentirani dizajner je prikazao mušku kolekciju za proljeće/ljeto 2012. pod nazivom ”Rent a boy”. Osobito mi se svidjelo da je cijela kolekcija puna žarkih boja (po čemu se uostalom i prepoznaje proljeće) a svakako pridonosi tome da iskočite iz uniformirane ili dosadne svakodnevnice.

 

Ovom Tonijevom  kolekcijom vladaju jednostavni modeli i  kupaće gaće, košulje, majice, ljetne bermude ali i savršeni baloneri. Šuška se da Toni jako pazi na kvalitetu svojih tkanina tako da vam to može biti dovoljna garancija pri kupovini nekog od njegovih komada.

 

Prvi put kada sam vidio ovu njegovu kolekciju pomislio sam, to je samo za ljubitelje mode i hrabre, jer realno malo muškaraca će na sebe natrpati različite boje. Međutim,  nakon par mjeseci, reakcije muškaraca bile su pozitivne i to ej dokaz da muškarci više ne žele biti uniformirani.

 

Planirao sam vam savjetovati što s čime iskombinirati no shvatio sam da to ne bi imalo smisla, jer koje god bermude ili hlače iskombinirate sa nekom Tonijevom majicom ili košuljom nećete pogriješiti.

 Odlična stvar u svemu je što se ova modna priča događa kod nas. Proljeće je za koji mjesec tu, prema tome razmislite o obnovi garderobe i svakako si nabavite nešto iz Rent a boy kolekcije po pristupačnim cijenama.

Text by Tomislav Vlahović

[vsw id=”BQiDXSVsQeg” source=”youtube” width=”560″ height=”344″ autoplay=”no”]

Posted by on Feb 9 . Filed under Kolumne, Media, Modni dizajneri, Slide, Text by Tomislav. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010