whattafashion.com

Swarovski campaign spring/summer 2013

Swarovski je lider u proizvodnji precizno rezanih kristala koji se koriste u modnoj industriji, industriji nakita, kao i u svijetu oblikovanja svjetla, arhitekture i interijera. Mnogim međunarodnim dizajnerima su njegovi kristali postali neizostavan materijal za kreacije, a u posljednje vrijeme njima se ukrašavaju mobiteli, satovi i bočice parfema. Posvećenost savršenstvu i inovacijama temeljna je politika ove austrijske tvrtke, od trenutka osnivanja 1895.g.

Predstavili su novu kolekciju za proljeće/ljeto 2013. u kojoj su sudjelovale dvije supermanekenke Lily Donaldson i Candice Swanepoel. Kampanja je naslovljena “Sve izuzetne stvari” i govori nam priču o djevojkama koje se pojavljuju s maskama, biciklističkim kacigama, rukavicama i utezima optočenima Swarovski kristalima.

Lily Donaldson je rođena u Londonu i kći je poznatog fotografa Mateja Donaldsona. Candice Swanepoel je manekenka iz južne Afrike poznata najviše po radu s brendom Victoria’s Secret, a 2012. godine je uvrštena u top 10  najviše plaćenih modela u američkom poslovnom magazinu Forbes.

Nastavak teksta na swarovski-campaign-springsummer-2013

Posted by on Feb 9 . Filed under Accessories, Kolumne, Media, Nakit, Text by Marina Đarmati. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010