whattafashion.com

Whatta style!!! Jennifer Lopez

Jedna od vrlo rijetkih holivudskih ljepotica koja nas nije puno puta razočarala svojim odjevnim kombinacijama. Aktraktivna latina i ovog se puta pojavila na TCA Winter Press Tour. Za ovu je prigodu odabrala zanimljivu kombinaciju koja je naglasila njen seksipil.

J. Lo je ovaj put obukla kožnu haljinicu bez rukava i aktualne leopard gležnjače Loubutin. Kombinaciju je upotpunila  decentnim nakitom: naušnicama, narukvicom i smeđom clutch torbom. Jennifer u stvari na sebi ima sva tri must have-a ove sezone: kožnu haljina, gležnjače i životinjski uzorak.

Drage dame, slijede savjeti: Ako se odlučite na kupovinu gležnjača, gledajte da to budu čizmice na visoku petu i s dobrom platformom.

Gležnjače s  petom od 6, 7 ili 8 centimetara bez platforme vrlo niskim ženama samo skraćuju nogu a što se tiče leopard uzorka,  molim vas umjereno, istina da je još uvijek hit, ali potrudite se da uvijek imate samo jedan detalj ovog uzorka te da ne kombinirate više životinjskih uzoraka zajedno jer biste mogle vrlo lako prijeći u kič.

Text by Dino Kalember

Posted by on Jan 15 . Filed under Kolumne, Stil. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010