Inspiracija

Koralji i dinje, kao uvod u proljeće!

Koraljna i boja dinje prave su proljetno ljetne boje, nisu suptilne već otvoreno pozivaju na zabavu, vibriraju pozitivno, snažno ističući faktor sreće, koja se gotovo može omirisati. Ovaj duo toplih boja istog je podtona pa kad ih udružite dobivate pobjedničku kombinaciju koja garantira dobro raspoloženje.

S njima nikad nije dosadno a za one malo decentnije dame, koje se ne žele suviše isticati svojim outfitom ali vole trendy boje, preporučuje se kombinirati ih s nude nijansom, koja boji accessoire i cipele.


Mnoga su slavna modna imena ove sezone posegnula upravo za nijansama koraljne i dunje, poput Jason Wu-a, Stelle McCartney, Max Mare, za svoje ženstvene kreacije haljina, pulovera i meke forme hlača a za kombinacije ovih tonova odlučio se i Giambatista Valli i njima ukrasio svoje cvjetne haljine s dodatkom volana. U economy varijanti, Mango i Top Shop predlažu sporty komade odjeće ovih tonova za proljeće a rezervirani su i za accessoire, ponajviše male clutcheve potpisa Marie Turner, Sophie Hulme, koja im u svojim kreacijama dodaje i malo tirkizne i bordo boje.

Odjeća na fotografijama: Jason Wu, Stella McCartney, Max Mara Weekend;
izvor foto: farfetch.com, stellamccartney.com, matchesfashion.com

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name