whattafashion.com

Anti age savjeti skin gurua 1. dio

Jednom na tjedan nakon peelinga ne mažite lice kremom, napravite pauzu od njege i dajte koži šansu da se sama obnovi. Ne pušite, koristite sredstva za zaštitu od sunca i za oblačnih dana, pijte najmanje dvije litre vode dnevno…Koliko puta ste već čuli ove savjete? Možda malo i pomažu, ali opuštena koža, crvenilo, bore, još su tu. Tri skin gurua dali su korisne dodatne savjete.

Jedan od njih je da vodi koju pijete, uvijek dodate sok iscijeđenog limuna ili u nju ubacite kriške limuna. U slučaju da ga nemate, pijte šumeći vitamin c. Svježi limun uvijek je bolje rješenje. Vitamin c je jedan od najdjelotvornijih antioksidanata i vrlo je učinkovit protiv bora. Djeluje protiv slobodnih radikala, drži važne strukture u stanicama i usporava starenje. Pored vitamina c, bitan je i e, a sve u kombinaciji sa zelenim čajem, vrlo je djelotvorno u zaštiti kolagena.

Posted by on Jun 12 . Filed under Kozmetika. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010