whattafashion.com

Biobaza Roll – On za svježiji i mirisniji dan

Svi jako dobro znamo da je osjećaj svježine i sigurnosti jako bitan, posebno za vrijeme ljetnih mjeseci, kada se pojačano znojimo, ali i za vrijeme stresnih situacija kada tijelo intenzivnije reagira. Zato je Biobaza osmislila posebne prirodne dezodoranse u obliku roll-ona koji će pružiti osjećaj svježine i zaštite tijekom cijelog dana, a sve to bez štetnih sastojaka.

Formula ovih dezodoransa je bazirana na mineralima iz soli i eteričnim uljima koji blagotvorno djeluju na kožu, a ne sadrži parabene, konzervanse, umjetne mirise (parfeme) i boje, aluminij klorohidrat te alkohol. Prirodni osjećaj svježine dolazi u nekoliko mirisnih varijanti: Spring Flowers (ruža i geranij), Silky Comfort (shea butter i jojoba), Green Spirit (ružmarin i verbena), Purple Freshness (lavanda) i Pure Nature (blagi miris). Naš izbor je Spring Flowers varijanta koja predivno miriše, ostavlja ugodan osjećaj na koži i ublažava simptome znojenja. Osjećaj sigurnosti i već četvrto potrošeno pakiranje dovoljna su preporuka, a 99% sastojaka prirodnog podrijetla samo su dokaz da je prirodno uvijek najbolji odabir za vas.

Text by Ksenija Vekić

Posted by on Feb 18 . Filed under Kozmetika, Slide. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010