whattafashion.com

Blistavo!

Svaka žena želi blistati kao svježe zaljubljena no s godinama je sve teže postići prirodnu zategnutost kože, zaslužnu za blistav i zdrav izgled.
Donosimo neke make up trikove i specijalne preparate za njegu, koji će pomoći u postizanju mladenačkog looka.

Mlada koža ima fino teksturiranu glatku površinu a svjetlost se od nje pravilno odbija. Kako koža stari, radi uvećanih pora i bora, površina kože nalikuje reljefu “brda i dolina” a svjetlost se više ne odbija od nje na pravilan način, stoga koža djeluje umorno i opušteno.

Za ovaj slučaj osmišljeni su brojni kozmetički preparati s dodatkom hijaluronskih molekula koje popunjavaju nepravilnosti i zaglađuju ten.
Svjetlucavi pigmenti u istim preparatima ovisno o kutu svjetlosti uravnotežuju ton kože i brinu za meki izraz. Nazivaju se iluminatori ili radiance – proizvodi.

Koža međutim, ne zahvaljuje zdravi sjaj samo preparatima koji ju njeguju  izvana već svjetlost na njenu površinu dopire i iznutra, zahvaljujući mreži kolagenskih i elastinskih vlakana u dermisu.

Donosimo neke preparate koji će vam pomoći ostvariti i očuvati blistavost kože i njeno zdravlje!

Foto: lierac.com, panachecosmetics.com, gh0stparties.com, pinterest.com, flaconi.de, musingsofamuse.com, red-summer.net, chicprofile.com, makeupfactory.com.ph,

Posted by on Jun 29 . Filed under Kozmetika. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010