Trendovi

Leo outfit za promjenjive proljetne dane

Neke, tipično zimske odjevne predmete, možete nositi do dugo u proljeće, naročito za hladnijih dana i kod promjenjivih vremenskih prilika. Jedan od takvih komada je camel kaput, duljine nešto ispod koljena, koji u kombinaciji sa blijedo sivom dolčevitom i leo print hlačama, čini zanimljivu kompoziciju, nosivu čak i u ured.Svemu možete dodati i crne sock boots te ih još malo iznositi do prvih većih celzijusa.

Neki streetstyle lookovi toliko su dobri da ih se isplati ponoviti. Donosimo nekoliko lookova  Elise Taviti, blogerice koja se često igra leo uzorkom i čini ga nosivim u raznim prigodama. Kako kombinacija leo uzorka na hlačama i torbici ne bi djelovala trashy, Elisa predlaže da ostatak stylinga uvijek bude clean chic – koji se postiže upotrebom decentnih boja i plemenitijih materijala odjevnih predmeta. Uz to pristaje krupniji nakit zlaćanog tona, ovalne forme i sunčane naočale aviator stila.

https://www.instagram.com/p/BGERV-SwE2Y

 

https://www.instagram.com/p/BCzwH1bwE0Q

 

https://www.instagram.com/p/x9m2qGQE7d

foto: lookbook.nu, myfantabulousworld.com

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa