Inspiracija

Ležerno i udobno za ured

Iznenada ste, usred ljeta, pozvani na interview za posao? U gradu su temperature oko 36, u hladu je 32, što nositi u ured a da ostavite dojam? Previše gole kože je zabranjeno, preklasično je tako dosadno.
Evo nekih dobrih prijedloga: umjesto klasičnog blazera ponesite kraću jaknicu ženstvenog kroja, iz laganog materijala, najbolje mješavine vlakana. Hladit će bolje od pamučne jakne. To može biti i zgodan cape svijetlih tonova, ležernog kroja i nabran u području grudi, sa zvonastim rukavima. Ogrlica neka je zlaćanog tona i kraća, iz sitnih perlica, što će djelovati vrlo ženstveno a uz takvu jaknicu možete nositi uže hlače prugastog uzorka ili klasičnog kroja, opet iz mješavine vlakana. Uz tu kombinaciju nosite Mary Janes najbolje nekog nježnog tona i klasičnu bijelu košulju.
Volite li suknje, umjesto pencil kroja birajte neki ženstveniji, najbolje suknju nabranu na prednjici, što će dati mekši dojam. Šira pasica i par nabora u području struka te blago zaobljeni rubovi djeluju nježnije a vrlo lijepo će izgledati uz bluzicu sitnog leo uzorka, najbolje crno – bijelog kontrasta. Uz tu kombinaciju pristaje manja torbica bež ili žućkastog tona te balerinke, npr tirkizne. Ne zaboravite dodati malo nakita, npr ogrlicu zlaćanog tona s metalnim percem.

Dobro rješenje za velike vrućine u gradu i ured su i haljine na preklop. Birajte neku khaki ili zemljanog tona, bez rukava, preko koje možete nositi kraći cardigan pastelnog tona i sandale – wedges sa širokim remenjem. Od modnih dodataka birajte nešto profinjeno – naočale crvenkastosmeđih okvira i sat srebrnog tona.

Sva odjeća iz laganijih materijala otkriva nedostatke figure odnosno viškove na pojedinim dijelovima tijela pa treba pripaziti da je odjeća što ležernija. U pomoć priskaču i shapewear komadi donjeg rublja koji će dati dojam “utegnute” linije (Simply Shaper Triumph).

Odjeća na fotografijama. mytheresa.com, Burda

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name