Trendovi

LFW Streetstyle – dominacija crvenih outfita i crvenog accessoirea

https://www.instagram.com/p/BfQPJ02h9h9

Kao po nekom dogovoru, streetstyle ekipa na London Fashion Week-u, ove sezone nosi crveno, od glave do pete, u svim tonovima.
Outfiti head-to-toe red viđeni su na većem broju blogera i influencera pa se da naslutiti kako topli tonivi postaju neizostavni trend u sezonama pred nama. Pored karmin crvene, ističu se i tonovi isprane crvene i berry, a novost su i spojevi tona mrkve i jabuke u istom stylingu. Novi trend u modnim krugovima nazivaju Power Romance, a dopunjen je  i prigodnim accessoireom i bogat color blocking kombinacijama urban i preppy stila.

 

https://www.instagram.com/p/BfWKw2jgIK_

Monokromni stylinzi vladat će ulicama u narednim sezonama, a jedan od favorita na samom kraju zime su berry tonovi. Kod takvog stylinga bitno je da su tonovi slični, inače monokromni look postiže suprotan efekt i postaje prenapadan.
Modna scena ove sezone obožava balonere i ostale ogrtače intenzivno crvenog tona, pri čemu se posebno ističu kožni i lakirani, idealni za slojevito odijevanje. Zanimljiv je i spoj crvene s kariranim uzorkom, pri čemu je crvena bitan detalj kontrasta, kao kod Burberry ogrtača, koji je postao još popularniji nakon odlaska Christophera Baileya iz modne kuće Burberry.

Kreativni direktor u odlasku, unio je malen, ali značajan twist te svoj odlazak obilježio značajnom porukom, uvrštavajući dugine boje u popularni uzorak legendarne britanske modne kuće po kojem je ona i poznata. 
”Moja finalna kolekcija u Burberryju posvećena je najboljim organizacijama koje podržavaju LGBTQ+ zajednice mladih diljem svijeta. Nikada nije bilo važnije isticati kako naša snaga i kreativnost leže upravo u našoj različitosti.”, objasnio je svoju inspiraciju Bailey.

https://www.instagram.com/p/BfVxwITF5D8

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa